Publicitat
Publicitat

ESTATS UNITS

"Mai havia vist una devastació com aquesta"

Obama promet una ajuda federal per reconstruir Alabama

El president nord-americà visita la zona devastada pels tornados, on la pitjor catàstrofe des de l'huarcà Katrina el 2005 va deixar més de 300 morts

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha visitat la zona devastada pels tornados a Alabama i ha promès una ajuda federal per a la reconstrucció. El president ha dit que “farem tot el possible per ajudar a reconstruir aquestes comunitats”. Obama ha viatjat a Tuscaloosa, on els tornados van deixar més de 300 morts en la pitjor catàstrofe als EUA des de l'huracà Katrina el 2005 i ha indicat que mai havia vist una devastació com aquesta. El president nord-americà ha volgut mostrar ràpidament el suport de la Casa Blanca als afectats i contraposar-se a l'expresident Geroge Bush i el seu gabinet, que va ser criticat durament el 2005 per lla lenta resposta després del Katrina.

 

La recuperació a Alabama podria costar milers de milions de dòlars i fins i tot amb l'ajuda federal promesa per Obama no es podrien cobrir les necessitats dels estats afectats per aconseguir la seva recuperació.

Etiquetes

Més continguts de