Publicitat
Publicitat

La foto del cadàver de Bin Laden mostra una gran ferida al cap

La cadena nord-americana CBS assegura haver vist la imatge, que és "truculenta"

La foto del cadàver d' Osama Bin Laden que la Casa Blanca estudia difondre mostra el terrorista amb una gran ferida al cap en què s'aprecia massa encefàlica , segons la cadena CBS , que ha pogut accedir a la imatge .

A la fotografia , que la Casa Blanca va qualificar ahir de " truculenta " , s'observa la ferida que li va provocar a Bin Laden un dels dos trets rebuts, que va impactar per sobre de l' ull esquerre, li va obrir el crani i li va extreure part de la massa encefàlica .

L'antic líder d' Al- Qaida , segons la informació que ha facilitat Estats Units , va rebre dos trets a curta distància quan va oposar resistència a la seva detenció , encara que estava desarmat . Un dels trets li va afectar al cap i el segon va entrar pel pit .

La Casa Blanca estudia encara si finalment difon les imatges preses del cos de Bin Laden , que , segons va reconèixer ahir el portaveu Jay Carney , són " truculentes " . Carney va afirmar que la publicació de les fotos del cadàver de Bin Laden podria tenir un efecte " incendiari " i ha assegurat que aquest és un dels factors que sospesa la residència oficial per decidir si divulga o no les mateixes .

El portaveu presidencial va demanar als mitjans que siguin pacients i va assegurar que es prendrà "la decisió apropiada " .

Més continguts de