Wikileaks
Internacional 09/12/2010

Un grup de 'hackers' denuncia que Facebook els tanca la pàgina perquè denuncien el boicot a Wikileaks

El grup Anonymous ha reivindicat diversos atacs a les pàgines de MasterCard, Visa, Sara Pailin i el fiscal que acusa Assange

Redacció
1 min

BarcelonaAnonymous, un grup d'activistes hackers que ha estat atacant pàgines web en suport a Wikileaks, assegura que Facebook ha prohibit la seva pàgina. El grup ha tuitejat a través del seu compte "Operation Payback",@Anon_Operation, "FACEBOOK ACABA DE PROHIBIR LA NOSTRA PÀGINA", amb una captura de pantalla de la notificació de Facebook explicant que la pàgina "ha estat eliminada per violar les condicions d'ús".

Segons explica Huffington Post, la notificació de Facebook explica que, entre altres aspectes, les pàgines desagradables, amenaçadores o obscenes no estan permeses. També desconnectem les pàgines que ataquen un indiviudu o grup o que emulen una persona sense estar autoritzades.

Operation Payback es descriu com "una campanya d'Anonymous contra les principals entitats anti-pirates i anti-libertats". Recentment, els portals de MasterCard, Visa Paypal, Sara Palin, el senador ultraconservador Joe Liberman i el fiscal suec responsable de l'acusació del fundador de Wikileaks, Julian Assange, han estat objecte d'atac per aquest grup.

stats