Internacional 04/07/2017

Tantes agressions al Regne Unit com a Bangla Desh

L’any 2016 el nombre d’agressions amb aquesta mena de substàncies van arribar a 454. L’any 2015 havien sigut 261

Q.a.
1 min
Resham Khan en una foto abans de ser agredida.

LondresL’atac amb àcid contra la parella de cosins no ha sigut l’únic que s’ha comès a Londres recentment. El 24 de juny, tres dies després del que van patir Jameel Muhktar i Resham Khan, un noi de 23 anys en va patir un altre a Commercial Road, un dels més carrers més populars de l’est de la ciutat, al barri de Tower Hamlets. El van ruixar amb lleixiu i li van robar el cotxe. A finals de març un matrimoni xinès que anava pel carrer al nord de la capital amb el seu fill també es van convertir en víctimes del que comença a ser una plaga al Regne Unit, sobretot a Londres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La policia metropolitana de la ciutat té unes estadístiques gens tranquil·litzadores. L’any 2016 el nombre d’agressions amb aquesta mena de substàncies van arribar a 454. L’any 2015 havien sigut 261. L’augment ha fet que el Regne Unit figuri, per exemple al costat de Bangla Desh entre els països amb una proporció més alta d’aquest tipus d’atacs en relació amb la població.

Molts dels atacs són protagonitzats per bandes. I, a diferència d’altres països on ocorren amb molt freqüència aquesta mena de delictes, la majoria de víctimes són homes, com també els agressors. D’altra banda, el Regne Unit no té una legislació específica per controlar la venda d’aquests productes.

stats