Internacional 29/12/2014

Un avió de Virgin Atlantic fa un aterratge d'emergència a Londres

El vol VS43, que havia de volar de Londres a Las Vegas, ha hagut de tornar a l'aeroport de Gatwick per problemes tècnics

Reuters
1 min

LondresUn avió comercial de la companyia Virgin Atlantic, que havia de volar des de Londres fins a Las Vegas, ha hagut de tornar a l'aeroport de Gatwick, a Londres, per problemes tècnics, on ha fet un aterratge d'emergència. L'avió ja és a l'aeroport de Gatwick, on s'han activat els serveis d'emergència.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les imatges captades per les televisions mostren que l'avió està intacte. També s'observen diversos autobusos acostant-se a la zona perquè els passatgers puguin començar a desembarcar.

"Virgin Atlantic confirma que el vol VS43 ha aterrat sense perill a Gatwick", ha informat la companyia en un comunicat. "La nostra prioritat és ara atendre els nostres passatgers i la nostra tripulació".

Captura de pantalla de la pàgina flightradar24.com que mostra el trajecte de l'avió VS43, que ha aterrat finalment a l'aeroport de Gatwick

En un primer comunicat, Virgin Atlantic havia anunciat que el vol VS43 havia "tornat a Londres Gatwick per un problema tècnic en un dels mecanismes d'aterratge". "L'avió s'està preparant per executar un procediment d'aterratge no estàndard", afegia.

Abans de fer l'aterratge, l'avió havia estat volant en cercles entre Gatwick i el sud d'Anglaterra, aparentment per cremar benzina, segons informa la BBC.

stats