Publicitat
Publicitat

ARA

El gest de l'emperador japonès, portada de l'ARA

La situació a Líbia, en què la passivitat dels EUA, la UE i l'ONU dóna ales a Gaddafi per liquidar l'oposició és l'altre tema destacat de la portada

L'ARA obre la seva edició d'aquest dijous amb la sentència “no perdeu l'esperança”. Aquesta frase l'ha pronunciat l'emperador japonès Aki Hito, en un gest inèdit per moralitzar la seva població. A banda, es destaca que fracassen els intents de controlar la fuita radioactiva, l'evacuació general de ciutadans occidentals de Tòquio i que la Xina suspèn els plans nuclears per calmar la població.

Un altre titular d'aquest portada diu: “ningú no frena Gaddafi” i recorda que la passivitat dels EUA, la UE i l'ONU dóna ales al líder per liquidar l'oposició. En fotografia, a la part inferior de la primera, s'explica que l'AVE Barcelona-València es preveu pel 2020 i que el ministeri de Foment finalment compromet 25.400 milions. També s'apunta que es retallaran els cursos de català als cambrers immigrants.

Finalment, els articles de l'economista Miquel Puig, del vicepresident dels Estats Units Joseph Biden i de la periodista i escriptora Patrícia Gabancho completen la portada d'aquest dijous.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT