RÀDIO
Mèdia 06/07/2013

Albert Miralles viurà '35 dies' d'estiu a la tarda de Catalunya Ràdio

Albert Castellví Roca
2 min

BarcelonaUn programa que toqui de peus a terra i sigui conscient de les dificultats del moment actual, però que alhora tingui un punt de vista optimista i convidi a gaudir de l'estiu. Aquest és el plantejament de 35 dies , el magazín que omplirà les tardes d'estiu de Catalunya Ràdio i que conduirà Albert Miralles, que durant la temporada s'ha fet càrrec, amb Roger Seró, del matinal d'iCat Els experts , i que des de fa uns mesos presenta també Generació digital . "No volem contagiar pessimisme, perquè és estiu i tenim ganes de passar-ho bé, però també sabem que no és moment de frivolitzar, perquè hi ha gent que es veu obligada a fer les vacances a casa. Tindrem en compte tota aquesta gent", explica Miralles. Per això, 35 dies parlarà amb persones que "es busquen la vida a fora perquè no tenen més remei" i també amb els que "estan fent coses per alegrar-se la vida aquí".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cultura serà un ingredient important del programa, però Miralles deixa clar que l'enfocarà de la mateixa manera que ho fa iCat, és a dir, des d'un punt de vista "festiu, d'oci, de passar-ho bé". Així, per exemple, aprofitaran la secció de cinema per "anar una mica més enllà" d'una cartellera que a l'estiu és "justeta", i parlaran de novel·les d'aventures però amb un punt d'humor i "traslladant-les a l'actualitat". El programa també preveu rebre nombrosos grups musicals, que hi tocaran en directe i faran "una mica de festa".

Entre els col·laboradors del programa hi haurà les actrius Aina Clotet i Sara Loscos, que des de Los Angeles i Nova York, respectivament, explicaran les "vicissituds de dues actrius catalanes" als EUA. A més, Ada Parellada farà una secció de cuina per aprendre a preparar plats "ràpids, bons i fàcils", l'actriu Estel Solé donarà consells per vestir bé sense haver de gastar-se gaires diners i Gina Tost posarà els oients al dia de les últimes tecnologies.

La reportera del programa del 33 Ànima acompanyarà Miralles en la presentació de 35 dies , que s'estrenarà el dia 15 i s'emetrà de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00.

stats