Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Alfred Rodríguez Picó: "A la tarda acostumo a tenir el mòbil apagat"

Després de tota la vida tenint els mòbils més modestos i més senzills, ara fa un any em van convèncer i em vaig comprar un iPhone. Van ser el realitzador i la productora del programa de Barcelona TV, que em deien que podria veure el radar, el Meteosat, els mapes... I realment estic encantadíssim de la vida perquè, allà on sigui, em puc connectar un segon i mirar-me el radar o el Meteosat, si n'he d'estar pendent. Treballo molt amb l'ordinador, però també em connecto molt a través de l'iPhone. Tinc aplicacions de meteorologia i d'astronomia, i fins i tot algun joc. No m'ho pensava pas, però la veritat és que l'aprofito bastant.

Mai he estat molt de parlar per telèfon, ni amb el fix ni amb el mòbil, i, de fet, el desconnecto tot sovint. M'agrada tenir-lo apagat unes quantes hores al dia. Al matí, normalment, el tinc connectat. I a la tarda acostumo a estar desconnectat. No vull ser un esclau del mòbil. A banda, jo faig poques trucades, hi ha dies que només cinc o sis. Em truquen més del que truco jo.

No tinc perfil a cap xarxa social. Com que sóc una persona pública, no m'agrada. Tinc el Facebook del programa de Barcelona TV, El temps d'en Picó , però tampoc hi participo. Ho faig només de tant en tant perquè, si no, llavors comencen a demanar-te i reclamar-te coses. Sóc més actiu a la meva web, Pico.cat, on penjo fotos que m'arriben i altres tipus de continguts.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT