Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ

Ana Pastor farà entrevistes per a la CNN

La cadena d'informació nord-americana CNN ha fitxat la periodista madrilenya Ana Pastor, que s'incorporarà a la plantilla del canal com a presentadora d'entrevistes. L'anunci del fitxatge arriba un mes després que Pastor fos acomiadada de Televisió Espanyola, on fins ara presentava el magazín matinal Los desayunos , com a resultat d'una decisió polèmica de la nova direcció de la radiotelevisió pública estatal.

En un comunicat, la CNN anunciava ahir la incorporació de Pastor, que entrevistarà personalitats d'arreu del món de l'àmbit de la política, la cultura i l'esport. Les converses s'emetran a través del canal internacional de la CNN i de la versió en castellà de la cadena, que també les oferirà a través dels seus portals d'internet.

Pastor es mostrava "feliç" ahir al matí en el tuit en què va avançar la notícia, i que va rebre desenes de respostes felicitant-la per la notícia. La nota enviada per la cadena recollia també unes declaracions de la periodista en què es mostrava satisfeta de poder-se incorporar al "vaixell insígnia mundial" del periodisme televisiu i de tenir l'oportunitat de seguir treballant en "el periodisme honest i compromès amb la ciutadania". La directora general de la CNN en espanyol, Cynthia Hudson, considera que el fitxatge d'una periodista "de la talla i l'experiència d'Ana Pastor" és "una gran oportunitat" que els permetrà "enfortir la marca i la rellevància [de la cadena] a Espanya i al món de parla hispana".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT