Publicitat
Publicitat

recull de portades

“Andalusia no canvia”, a la portada del diari 'El Mundo'

'El País' diu: "L'esquerra frena el PP a Andalusia". Les eleccions autonòmiques andaluses i el congrés de CDC són els principals arguments a les portades

El PP s'ha imposat a Andalusia per primer cop a la història, però a diferència del que apuntaven les enquestes no ha assolit la majoria absoluta esperada. 'El Mundo' recull la decepció pels resultats i aquest dilluns titula "Andalusia no canvia". En la mateixa línia, ' La Razón' diu: "Càstig insuficient al PSOE". ' Abc' rebla: "Victòria història però insuficient d'Arenas".

' El País' fa una lectura inversa dels resultats i titula: "L'esquerra frena el PP a Andalusia", i afegeix que el PSOE resisteix i Griñán conservarà el govern de la Junta si aconsegueix el suport d'IU.

A la premsa catalana, ' La Vanguardia' va en la mateixa línia i diu: "Andalusia talla en sec l'avenç dels populars". ' El Periódico' opta per: "El PSOE resisteix".

La clausura del congrés de CDC és l'altre titular d'obertura als diaris catalans. ' El Punt Avui' titula: "El pla B de Mas". L' ARA subratlla: "Artur Mas: pacte fiscal o hisenda pròpia".

Les eleccions asturianes també tenen un titular destacat a les portades. Els diaris recullen la victòria del socialistes, malgrat el més que probable govern de coalició entre el PP i Foro Asturias.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT