Publicitat
Publicitat

Buenafuente no tornarà al setembre

El presentador diu que vol fer una "aturada tècnica-artística per fer més coses". Desconeix com serà el seu proper projecte, però tranquil·litza el seu públic: "No sé fer res més"

Andreu Buenafuente no tornarà a la televisió al setembre. El presentador de Buenafuente vol fer una "aturada tècnica-artística per fer més coses". Buenafuente, que desconeix com serà el seu proper projecte, ha assegurat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que vol "tenir el plaer de no saber què faré concretament" i ha reconegut que La Sexta ja li va oferir un altre horari, "de prime time". Amb tot, l'humorista ha volgut tranquil·litzar el seu públic: "No patiu perquè jo no sé fer res més", ha dit. Buenafuente, que ha assegurat que està "saturat d'Espanya", ha dit que viatjarà a l'illa de Pasqua, a Xile, "per sanejar-me mentalment". Malgrat tot, el presentador ha assegurat que "han sigut uns anys molt enriquidors i molt apassionants". També ha elogiat el seu públic i el seu equip, "que s'ho ha pres molt bé". "Em sap greu per ells, perquè sé que la cosa està crua, però sé que els bons seguiran treballant", ha dit.

D'altra banda, Buenafuente ha lamentat que "la televisió està molt malalment" i que "ningú no vol invertir en aquestes coses perquè no hem creat escola". En aquest sentit, ha dit que "caldria discutir les llicències de la TDT i com s'han donat". "Tenim les eines però no tenim contingut. A fora ens estan analitzant. Belén Esteban acabarà sortint als llibres d'història", ha sentenciat.

"La dreta ha de pujar"

Pel que fa a la situació politicosocial actual, Andreu Buenafuente creu que "estem vivint un moment històric". "La dreta ha de pujar mal que ens pesi per tranquil·litzar els bancs i sanejar l'economia, i no passa res. Ells tenen els calés", ha dit.


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT