TECNOLOGIA
Mèdia 20/08/2011

Apple preveu el llançament de l'iPad 3 a principis del 2012

Segons fonts properes a l'empresa, Apple començarà a produir la tauleta electrònica aquest octubre. La tercera generació del dispositiu tindrà un visor d'alta resolució de 9,7 polzades i 2048x1536 píxels

Redacció
1 min
Un usuari manipulant un iPad / MANOLO GARCÍA

BarcelonaApple té previst llançar la nova versió de la seva tauleta electrònica, l'iPad 3, a principis del 2012. Així ho assegura The Wall Street Journal en un article publicat aquest divendresThe Wall Street Journal, en què cita fonts properes a l'empresa i assegura que la multinacional començarà a produir les primeres unitats del dispositiu a l'octubre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons les fonts a les quals ha tingut accés el diari nord-americà, Apple ja ha iniciat les converses amb els seus proveïdors asiàtics i els ha encarregat components com xips i pantalles per fabricar fins a 1,5 milions d'unitats del nou tablet durant l'últim trimestre de l'any.

Tenint en compte la informació que s'ha filtrat, la tercera generació de l'iPad tindrà un visor d'alta resolució de 9,7 polzades i 2048x1536 píxels, més potent que el seu antecessor.

La companyia de Steve Jobs, amb seu a Cupertino (Califòrnia), va vendre en el tercer quadrimestre del seu any fiscal –finalitzat el 25 de juny– 9,3 milions d'unitats d'iPad, el triple que en el mateix període de l'any passat.

La pròxima generació de l'iPad arribarà en un moment de màxima competència en el mercat. Companyies com Samsung Electronics Co., Motorola Mobility Holdings Inc., ZTE Corp. i Toshiba Corp. han llançat últimament dispositius similars utilitzant el sistema operatiu Android, propietat de Google.

Apple es troba involucrat actualment en diversos conflictes judicials amb Samsung. El gegant de Cupertino acusa el seu rival sud-coreà d'haver copiat el disseny i algunes funcionalitats de l'iPhone i l'iPad.

stats