Ariadna Gil, protagonista del 'RAR' d’aquest diumenge

Els enllaços a partir de l'actriu catalana ens conduiran als disturbis de Brighton l'any 1964 i a descobrir l'univers floral de Georgia O'Keeffe en el 'RAR' d'aquest diumenge

"La mirada profunda d'una dona ferida. El rostre serè de la seducció subtil. Tota la naturalitat d'una cara acabada de rentar, amb els cabells humitejats i els ulls sense maquillar. La fragilitat incontrolable d'una dona txekhoviana terriblement enamorada. Violeta vestida d'home i ballant un tango. Malena, que no balla tangos però el seu nom sí. La relació tortuosa d'aquella noia que plora llàgrimes negres. El bust explosiu i el caminar sexi d'una lladregota inconscient".

Així comença l'article central del 'RAR' d'aquest diumenge que, signat per Toni Vall, analitza les múltiples facetes d'Ariadna Gil i la situa dins d'una tradició d'actrius misterioses i extremadament geloses de la seva intimitat com Greta Garbo, Rachel Weisz o Veronica Lake.

A més del retrat central que dedica a l'actriu, el 'RAR' explora tota una galàxia de connexions a partir d'Ariadna Gil. Per exemple, el grup Brighton 64, integrat pels seus germans, trasllada els lectors a les baralles que van tenir lloc entre rockers i mods en aquesta localitat anglesa l'any 1964. I, d'aquí, el RAR viatja a Brighton Beach, la platja per excel·lència dels novaiorquesos.

Tirant del fil de la Violeta, personatge que interpretava Ariadna Gil a Belle Époque, el suplement descobreix les violetes de grandària gegant que pintava l'artista Georgia O'Keeffe. I, seguint l'enllaç que proporciona la participació de l'actriu a la sèrie Cuéntame, on es fica a la pell d'una especialista en vins, el RAR proposa un tast de vins blancs amb un toc molt estival.

  • Etiquetes