Publicitat
Publicitat

“Caos”, escrit en grec, a la portada del diari 'Libération'

La premsa internacional carrega contra la decisió del referèndum grec. El 'Taz.die Tageszeitung' alemany diu "Insolència! Els grecs volen democràcia" i 'Le Figaro' parla de "Papandreu, l'home que posa en perill l'euro"

L'anunci sorpresa d'un referèndum a Grècia sobre el pla de rescat europeu aquest dimarts va sembrar el pànic a les borses i a la premsa internacional. Alguns rotatius, especialment els francesos i alemanys, han obert les edicions impreses d'aquest dimecres amb titulars que carreguen fort sobre la decisió grega. 

El diari francès Libération dedica tota la portada amb la paraula “Caos” escrita en grec. Le Figaro personalitza la crisi grega amb el seu primer ministre i diu “Papandreu, l'home que posa en perill l'euro”, i Le Monde rebla “El referèndum grec sobre el pla de rescat amenaça l'euro”. En la mateixa línia, el rotatiu alemany Taz.die Tageszeitung titula “Insolència! Els grecs volen democràcia”. A la premsa anglesa, el Daily Mail diu “Grècia en crisi” i The Guardian titula “Alemanya i França lluiten per salvar l'euro”.

Els rotatius nord-americans també se'n fan ressò a les primeres pàgines. The Washington Post diu “El pla de rescat europeu, un altre cop en dubte” i The New Yotk Times subratlla “La revolta a Grècia per la votació del pla de rescat pot enfonsar el líder”.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT