Catalunya Ràdio i RAC1 avancen el Dia Mundial de la Ràdio

La pública el celebra aquest diumenge, i la privada ho farà dilluns

Dimecres es commemora el Dia Mundial de la Ràdio i, igual que els últims anys, RAC1 i Catalunya Ràdio el celebraran amb una programació especial. Les dues, però, ho faran per avançat, per evitar que la graella alternativa interfereixi en la cobertura del segon dia del judici de l’1-O.

En el cas de Catalunya Ràdio, la celebració serà avui mateix i consistirà, un cop més, en treure els programes de l’estudi. El suplement començarà a les 6 h a les instal·lacions de l’emissora, però a partir de les 10 h s’emetrà des d’un autobús que portarà l’equip i diversos convidats fins a casa d’un oient de Girona, que acollirà el tram final del magazín. A continuació , Mans s’emetrà des de Valls, En guàrdia! des de Sabadell i a la tarda les seccions del Tot gira s’instal·laran en diversos punts del país vinculats a la ràdio esportiva. Finalment, L’ofici de viure es traslladarà fins a Granollers i La nit dels ignorants s’emetrà des d’un parc de bombers de Barcelona.

Pel que fa a RAC1, la programació especial serà demà i consistirà, per cinquè any consecutiu, en un intercanvi de programes entre els presentadors. L’emissora, però, manté el secret sobre qui farà què.