Puigdemont demana permís al Senat per fer-hi una conferència i 4 claus del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats

“Ha de passar poc temps entre la desconnexió i el referèndum” / PERE VIRGILI
1.

Puigdemont demana permís al Senat per pronunciar-hi una conferència sobre el referèndum el 24 d’abril. El president vol traslladar a la cambra territorial la xerrada de Brussel·les i el contingut de l’article conjunt. La carta la va enviar el passat 9 de març i encara no ha obtingut resposta.

2.

Colau topa amb Podem Catalunya. Fachin defensa la consulta tot i el 7% de participació mentre Iglesias s’arremanga per evitar la trencadissa. 

 3.

11 dels 15 nous centres que obriran el curs que ve seran barracons. L'oferta inicial per a la preinscripció de P3 és de 99 grups més a tot Catalunya. Aquí trobareu una guia interactiva per trobar escola. Podeu consultar el mapa, escoltar els experts i calcular quants punts tindríeu. 

4.

L’FBI confirma que investiga els vincles entre Trump i Rússia. El seu director diu que no hi ha proves que Obama ordenés espiar el president quan era candidat. 

5.

Dos desapareguts en una topada entre un mercant rus i un vaixell de pesca al port de Barcelona. Són un mariner de nacionalitat marroquina i un de senegalès, de 34 i 37 anys. S'han rescatat els altres dos tripulants del pesquer, que estan fora de perill. 

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT