Mèdia 15/04/2012

Concurs de Sant Jordi: on llegeixen els famosos?

A partir d'aquest dilluns, els lectors de l'Ara.cat podran participar en el joc d'endevinar quins són els racons de lectura de 9 personatges públics de diversos àmbits. Els concursants podran guanyar un 'e-reader' cedit per la Fnac

Ara
1 min
Neix 'Ara Tu', un dominical amb la gent de protagonista

BarcelonaAmb motiu del primer número del suplement Ara Tu, nou personatges del món de la cultura, la política i la societat civil catalanes han obert les portes de casa seva al dominical per mostrar quin és el seu racó preferit de lectura. Els veureu el diumenge 22 d'abril. L'expresident Jordi Pujol, l'escriptor Jaume Cabré, la periodista Pilar Rahola, els actors Marina Comas i Josep Maria Pou, la cantant Anna Roig, la diputada Dolors Camats, la veu de Mishima, David Carabén, i la política i empresària andorrana Maria Reig ensenyen on acostumen a lliurar-se al plaer dels llibres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir d'aquest dilluns, els lectors de l'ARA poden concursar a través de la web per mirar d'encertar quin és el lloc preferit per llegir de cadascun d'aquests personatges. Els guanyadors d'aquest concurs ' online' rebran un premi que segur que fomentarà la seva afició per la literatura: un 'e-reader' de la Fnac. La Fnac cedeix 2 'e-readers', i se sortejaran entre els concursants que tinguin el nombre més alt d'encerts.

stats