Publicitat
Publicitat

El Consell Audiovisual d'Andalusia obre un expedient al programa de Juan y Medio

El presentador va tallar el vestit d'una col·laboradora durant l'emissió del seu espai a Canal Sur

El Consell Audiovisual d'Andalusia ha decidit obrir un expedient al programa de Juan y Medio a Canal Sur 'La tarde, aquí y ahora', per les imatges emeses el 4 de setembre en les quals el presentador tallava el vestit d'Eva Ruiz, una de les col·laboradores. Durant el programa es va poder veure com la dona intentava aturar-lo mentre, entre rialles, li deia que s'havia tornat boig. Tot i així, Juan y Medio no va parar i la col·laboradora va acabar amagant-se de les càmeres amb la faldilla tota retallada. 

Segons ha explicat la presidenta de l'organisme, Emelina Fernández, l'expedient ja està obert i durant el procés s'escoltaran a totes les parts implicades, inclòs el presentador. Des de la tarda en què es van emetre les imatges, el Consell Audiovisual d'Andalusia va rebre diverses denúncies presentades per l'Institut de la Dona, Izquierda Unida, CCOO i alguns particulars. 

L'escena de Juan y Medio tallant amb unes tisores el vestit es va multiplicar a les xarxes, especialment arran d'un tuit de la portaveu de Podem al Parlament andalús, Teresa Rodríguez, en el qual es mostrava indignada pel fet que una televisió pública emetés aquelles imatges.  

Arran de la polèmica generada, tant el programa com el presentador es van disculpar i van assegurar que es tractava d'un  "encreuament de bromes acordat entre els dos presentadors". L'afectada també va sortir en defensa de Juan y Medio i va reafirmar que es tractava d'una cosa pactada entre tots dos. 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT