NOU PROGRAMA
Mèdia 29/10/2011

Cuatro fitxa César Millán, que serà 'El líder de la manada'

Cuatro estrenarà a finals de novembre El líder de la manada, que buscarà una casa a gossos abandonats. El presentarà César Millán, conegut a la cadena com a conductor d'El encantador de perros.

Albert Castellví Roca
2 min
César Millán ocupa els matins dels dissabtes i diumenges a Cuatro des del 2007. Ara hi presentarà un nou espai de producció pròpia.

Barcelona.Els gossos abandonats tindran l'oportunitat de trobar una família que els aculli gràcies a Cuatro. Serà a partir de la segona quinzena de novembre, quan la cadena estrenarà El líder de la manada, un nou espai de producció pròpia que presentarà un vell conegut dels espectadors de la cadena i, sobretot, dels amants dels gossos: el mexicà César Millán, conegut com el encantador de perros, títol amb què s'emet des de fa cinc temporades a Cuatro el seu programa Dog whisperer, produït als Estats Units per National Geographic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou programa, però, no mantindrà el format de l'espai que Cuatro emet els matins dels caps de setmana, en què s'intenta millorar la relació entre els gossos i els seus amos, tot i que s'hi assemblarà en alguns aspectes. L'objectiu final de cada emissió serà trobar la família adequada per adoptar un gos abandonat, que sortirà d'entre tres candidates. Millán analitzarà les capacitats de cada família, hi treballarà per facilitar la integració del nou membre i, finalment, decidirà quina podrà fer-se càrrec de l'animal en més bones condicions.

Tot i així, el presentador deixa clar que el programa no es planteja com "un concurs" en què hi ha "un vencedor", sinó que, segons les característiques de cada gos, se li buscarà l'amo que millor se'n pugui fer càrrec. De fet, Millán defensa -i així ho aplica habitualment a El encantador de perros-, que per ensinistrar un gos el que cal fer és educar l'amo, ja que l'animal tendeix a imitar-lo. Per això ell es defineix com a "ensinistrador de persones i rehabilitador de gossos".

Conscienciació

Al costat de César Millán, a El líder de la manada hi apareixeran també diversos personatges famosos, com els actors Mónica Cruz i Fernando Tejero, el cantant Dani Martín i el presentador Jesús Calleja. Tots contribuiran a un altre objectiu del programa, més ambiciós: treballar per acabar amb l'abandonament d'animals i conscienciar la població de la importància d'adoptar-los en lloc de comprar-los.

stats