Ara Mateix

'El foraster' torna a TV3 el 4 de gener

TV3 ja ha posat data al retorn d' 'El Foraster'. Serà el primer dilluns de l'any, 4 de gener, a les 21.55, i suposarà l'estrena de la quarta temporada del programa que presenta Quim Masferrer. De moment, la cadena no ha anunciat quin poble visitarà Masferrer en aquesta primera entrega ni tampoc en les següents.

El format, produït per Brutal Media,  es va estrenar el setembre del 2013 i ràpidament es va convertir en un gran èxit d'audiència, fins al punt que va tancar la primera temporada amb 614.000 espectadors i un 19,5% de quota de pantalla. Per aprofitar aquesta empenta, TV3 ja en va estrenar una segona etapa abans que s'acabés aquell curs. Les dades van baixar, però van tornar a ser satisfactòries: 528.000 persones i un 16,9%.  La tercera temporada es va estrenar el gener de l'any passat, i  va remuntar fins als 586.000 seguidors i el 18,6%.

El programa, doncs, es mantindrà la nit dels dilluns, espai ja va ocupar durant la tercera temporada. Abans s'havia emès en dimecres i en diumenge.