Publicitat
Publicitat

'Quatre anys de periodisme creatiu’: les portades de l’ARA exposades a Sabadell

El director audiovisual del diari, Antoni Bassas, i l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, inauguraran demà la mostra

Les millors portades de l’ARA s’exposaran a la mostra ‘Quatre anys de periodisme creatiu’, que es podrà visitar a partir de dimecres de forma gratuïta al Casal Pere Quart de Sabadell. L’exposició inclou una selecció de les millors portades del diari al llarg dels seus primers quatre anys de vida: des de la primera plana, amb Moisès Broggi i la petita Graciela, fins a la dedicada al Dia Internacional de la Infància, ‘El món que no volem’.

Cinquanta portades emblemàtiques del diari reproduïdes en gran format són el testimoni d’un període breu però decisiu: l’imaginari d’un nou país independent, la mort de Bin Laden, la renúncia d’un Papa o l’adéu a les armes d’ETA.

L’exposició, d’accés gratuït, es presentarà dimecres 17 de desembre, a les 19 h, en un acte obert al públic que comptarà amb la participació del director audiovisual de l’ARA, Antoni Bassas, i l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez. A més, es lliurarà als assistents a l’acte un catàleg de la mostra.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT