Aplicacions

Facebook compra Instagram per 1.000 milions de dòlars

Ho ha confirmat el mateix Mark Zuckerberg, màxim responsable de la xarxa social

Facebook ha anunciat la imminent compra d'Instagram per 1.000 milions de dòlars, segons ha explicat la mateixa xarxa social. L'equip promotor d'aquesta aplicació que permet retocar fotografies i compartir-les amb contactes s'incorporarà a Facebook. "Són experiències que es complementen l'una amb l'altra", escriu Zuckerberg en un ' post'. Zuckerberg ha explicat que no tancarà el servei només a Facebook, sinó que es podran compartir les fotos a d'altres xarxes socials: "Creiem que és important per a Instagram que estigui connectat a d'altres serveis. Mantindrem que es puguin compartir les fotos a d'altres xarxes o que no les comparteixis a Facebook si no ho vols". 

"És una fita important per a Facebook perquè és la primera vegada que comprem un producte i una empresa amb tants usuaris. No preveiem fer més moviments similars", reconeixia Zuckerberg.

La transacció econòmica es completarà durant les properes setmanes. Part del preu es pagarà en metàl·lic i part en accions de Facebook. Instagram, que fa pocs dies va començar a estar disponible per a Android, es va crear fa prop de dos anys. "Volem deixar clar que Instagram no s'acaba. Treballarem de costat amb Facebook per afegir-hi noves prestacions i trobar una millor experiència fotogràfica amb els mòbils", explicava Kevin Systrom, director general de la companyia. "L'aplicació serà la mateixa que teniu i estimeu. Mantindreu la mateixa gent a la qual seguiu i que us segueixen a vosaltres", aclaria.

Més continguts de