'Fear the walking dead' s'estrenarà el 23 d'agost

El canal AMC emetrà el primer capítol a Espanya de matinada, simultàniament amb els Estats Units, i el reposarà a la nit

L'esperada preqüela de la sèrie 'The walking dead' ja té data d'estrena. Serà el 23 d'agost, segons ha anunciat la cadena nord-americana AMC aquest cap de setmana a la Comic-Con de San Diego. Es tractarà, a més, d'un debut simultani a nivell internacional, de manera que el primer episodi de la nova ficció, 'Fear the walking dead', es podrà veure a l'Estat la matinada del dia 24, a les 3.30, a través de la filial espanyola de l'AMC, disponible a través de diverses plataformes de pagament. El mateix dia, el capítol es tornarà a oferir en 'prime time' a partir de les 22.10, segons informa la cadena.

Coincidint amb aquest anunci, l'AMC ha fet públic també un nou tràiler de la sèrie, molt més extens que el primer, que durava tot just 15 segons. Aquest vídeo, de tres minuts, presenta la família protagonista de la nova ficció, que se situa a l'inici de l'apocalipsi zombi a l'entorn del qual gira la sèrie original.