Ferreres il·lustra ‘Vist per a sentència’, el nou llibre de l’ARA sobre el judici al Procés

Més de 50 caricatures en un mateix document històric que es podrà adquirir a partir d'aquest diumenge 27 de juliol a tots els quioscos

Precisió, enginy i bon periodisme. Així són les caricatures i les escenes de Miquel Ferreres a ‘Vist per a sentència’, el nou llibre que aplega totes les vinyetes que el dibuixant de l’ARA ha fet –i que s’han publicat a la contraportada del diari– durant tots els mesos que ha durat el judici als presos polítics del Procés.

El llibre porta els lectors a fer un viatge en el temps i tornar a l’inici del judici. A través d’una cinquantena de caricatures, Ferreres il·lustra com aquest fet històric i polític ha evolucionat amb els mesos, i ofereix un document històric que retrata sense pèls a la llengua les 52 sessions d’un judici històric i la pols que anava aixecant. 

El llibre s'obre amb un pròleg d’Esther Vera, directora de l'ARA, que subratlla l’enginy del caricaturista i la seva mirada aguda a l’hora de veure la realitat sense filtres: “Amb precisió quirúrgica, intel·ligència i bonhomia, [Ferreres] ha fet el millor resum d’uns dies històrics disfressats de vida quotidiana”.

‘Vist per a sentència’ es podrà aconseguir amb el diari ARA a tots els quioscos a partir d'aquest diumenge 27 de juliol i fins a l’1 de setembre. 

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

(*)Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor. 

Més continguts de