TELEVISIÓ
Mèdia 04/01/2013

La Fiscalia veu indicis de delicte contra la Corona en el 'Bestiari il·lustrat'

El jutge ha de decidir si crida a declarar Jair Dominguez, convidat al darrer programa i que va simular disparar contra el rei

Ara
1 min

BarcelonaLa Fiscalia de l'Audiència Nacional considera que el darrer programa de 'Bestiari il·lustrat' ha pogut incórrer en un delicte contra la Corona. En l'última emissió d'aquest espai, el guionista Jair Dominguez simulava disparar contra unes caricatures de diversos personatges coneguts, entre les quals hi havia la del rei Joan Carles. El ministeri públic ha arribat a aquesta conclusió després d'analitzar l'informe presentat pels Mossos d'Esquadra i de visionar el citat capítol del programa, emès pel 33 el 9 d'octubre del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El jutge Javier Gómez Bermúdez, titular del jutjat central d'instrucció número 3 i assignat per investigar aquests fets, haurà de decidir ara si cita a declarar Dominguez com a imputat o si, pel contrari, arxiva les diligències incoades per la Fiscalia sense sol·licitar declaració.

L'emissió d'aquestes imatges va provocar que Televisió de Catalunya retirés el programa de la seva graella de forma provisional i que fes dimitir la directora de 'Bestiari il·lustrat', Mai Balaguer. A més a més, la cadena va retirar les imatges dels seus portals i va assegurar que no les tornaria a emetre.

stats