Frederic Vincent conduirà els matins d'estiu a la SER Catalunya

El periodista relleva Josep Cuní durant les vacances amb novetats a la programació

 'Aquí, amb Josep Cuní' es convertirà a partir del 15 de juliol en 'Aquí, l'estiu' i serà presentat per Frederic Vincent, que agafarà el relleu del veterà periodista durant les vacances. El programa s'emetrà cada dia entre setmana de 7 a 12 h. Pel que fa a la resta de programació de SER Catalunya, a partir del 23 de juliol, després d'''Aquí l'estiu' s'emetrà 'Serveis mínims', amb Laura Estrada i Sergi Ambudio (de dilluns a divendres de 12 a 13 h), i 'Rebobinem', amb David Cobo (de dilluns a divendres de 13.30 14 h), un programa que posa la mirada en el llegat sonor de la primera ràdio del país. 
 
Per altra banda, el veterà programa estiuenc 'Llapis de memòria' (19.20 a 20 h) començarà a rodar a partir del 15 de juliol. El periodista musical Bruno Sokolowicz entrevistarà personatges rellevants de diferents generacions i àmbits amb la música com a fil conductor. Les cançons connectaran amb records, experiències i emocions dels convidats. L'escriptor Javier Pérez Andújar, la cineasta Alba Sotorra, l'il·lustrador Chamo Sam, l'exmodel Tania Adam, l'empresari Miguel Durán, la polifacètica Maika Makovski o el fotoperiodista Ricard García Vilanova són alguns de la gairebé trentena de noms que desfilaran per les tardes de SER Catalunya, just després de la cita diària amb l'actualitat catalana que ofereix 'El balcó' (de 19 a 19.20 h).

Tant 'La graderia' (de 15 a 15.20 h) com el 'Què t'hi jugues' (de 20 a 20.30 h) seguiran atents els moviments en el mercat de fitxatges davant l'inici del curs esportiu.

Una altra de les novetats de la programació de l'estiu és 'Estralls!', que neix amb la vocació de demostrar que si bé l'odi és tendència, també és cert que es pot combatre rient. Presentat pels escriptors Benja Villegas i Samuel Valiente i la periodista Àurea Castosa, els cinc capítols s'emetran els dissabtes del mes d'agost de 12 a 13 hores i és la primera aposta transmèdia de SER Catalunya, ja que juntament amb l'àudio, els seus seguidors tindran el videopodcast disponible amb cada entrega.