Publicitat
Publicitat

'Gran Hotel' torna a Antena 3 amb 16 capítols nous

La cadena confirma, a més, que hi haurà una tercera temporada

'Gran Hotel' torna a obrir les portes a la cadena Antena 3. Després d'una primera temporada, de només nou capítols, la sèrie de Bambú produccions torna ara amb una segona tanda d'episodis més llarga, amb 16 entregues. La cadena ha aprofitat l'última jornada del FesTVal de Vitòria per presentar els nous capítols de la ficció, que a més recull el premi a la millor sèrie de l'any.

Segons recull 'Formula TV', per a Sonia Martínez, directora de ficció d'Antena 3, "és una gran satisfacció rebre per tercer any consecutiu el premi a la millor sèrie  de ficció, ja que indica que malament no ho estem fent en aquest terreny". "Quan s'uneix l'èxit de la crítica amb el del públic és una satisfacció enorme per arrodonir un producte, en aconseguir això tan difícil que és que tothom es posi d'acord en televisió. Ho hem aconseguit amb una temporada molt curta, de només nou capítols", remarca Martínez. 

A més, explica que aquesta nova temporada és més llarga del que és habitual "perquè crèiem que ens havíem deixat moltes coses per explicar. No vam poder fer res més en la primera i hem decidit fer una temporada més llarga, amb més recorregut". Així, confirma que ja estan treballant en la tercera temporada de la sèrie.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT