'Homeland' tornarà als Estats Units en la sisena temporada

La nova entrega de la sèrie transcorrerà durant les eleccions nord-americanes

Carrie Mathison (Claire Danes) torna a casa. Després d'una cinquena temporada que transcorria a Berlín, la nova entrega de ' Homeland' s'ubicarà als Estats Units. El president de Showtime, la cadena que produeix la sèrie, David Nevins, ha donat les primeres pistes sobre els propers episodis de la ficció durant una roda de premsa organitzada per l'Associació de Crítics de Televisió. Segons Nevins, les futures aventures de l'espia tindran lloc a Nova York i als seus voltants i l'argument principal dels nous episodis girarà al voltant de les eleccions nord-americanes.

"Tota la temporada transcorrerà entre el dia de les eleccions i el dia de la investidura del nou president. És un període interessant, amb la transferència i transició de poder", ha destacat el productor executiu de 'Homeland', Alex Gansa, que ha descartat que la protagonista s'hagi d'enfrontar, en aquesta ocasió, a un gran atac terrorista a Nova York i ha dit que ara volen "explicar una història diferent".

[ALERTA, SPÒILERS de la cinquena temporada a partir d'aquí]

Gansa també s'ha referit a un dels interrogants principals de la cinquena entrega de 'Homeland': el destí de Peter Quinn (Rupert Friend), que acabava la temporada molt proper a la mort, a l'habitació d'un hospital després de patir una intoxicació per gas sarí. El productor executiu de la ficció ha avançat que Rupert Friend tornarà a la sèrie, tot i que no ha aclarit com ho farà. "No serà el mateix. Encara no hem decidit com dramatitzarem la situació de Quinn", ha dit Gansa. Està previst que la sisena temporada de 'Homeland' s'estreni a la tardor.