Interior i els Mossos abandonen un acte de la Guàrdia Civil molestos pel discurs del cap del cos, i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats

La Guàrdia Civil condecora el jutge de l'1-O abans de la sentència del Procés i amb el fiscal de la rebel·lió / ÀLEX RECOLONS / ACN

1.

Interior i els Mossos abandonen un acte de la Guàrdia Civil molestos pel discurs del cap del cos. En la celebració l'institut armat condecora el jutge de l'1-O abans de la sentència del Procés, davant la presència del fiscal de la rebel·lió. 

2.

Erdogan anuncia l'inici de la invasió turca del nord de Síria. L'objectiu és expulsar les milícies kurdes de la frontera i repoblar la zona amb refugiats. 

3.

La inseguretat domina entre les preocupacions dels barcelonins. Un 45% dels veïns consideren que la ciutat ha empitjorat l'últim any. 

4.

Un terç dels alumnes reconeixen haver assetjat companys de classe alguna vegada. La meitat dels estudiants coneixen almenys un cas d'assetjament a l'escola, segons un estudi. 

5.

Els pares de la bateria de liti guanyen el Nobel de química. L'alemany John B. Goodenough, el britànic Stanley Whittingham i el japonès Akira Yoshino s'emporten el guardó.