Televisió
Mèdia 22/11/2012

'Isabel' tindrà segona temporada a La 1

L'èxit d'audiència ha permès renovar la sèrie tot i que l'opció semblava descartada després que els decorats es comencessin a desmuntar durant l'estiu

Ara
2 min
PAPER EXTENS I VARIAT  Durant la primera temporada Isabel passarà de ser una nena petita en formació a ser coronada reina de Castella amb només 23 anys.

BarcelonaLa història de la sèrie 'Isabel' fa temps que s'ha convertit en un culebrot, no tant per les aventures dels personatges, sinó pel periple que ha viscut la producció durant l'últim any. Però ara sembla que la trama tindrà un final feliç, ja que TVE ha anunciat la renovació de la ficció per a una segona temporada. En un comunicat, la cadena explica que el consell d'adminstració de la corporació estatal ha aprovat aquest dijous la renovació del contracte amb la productora catalana Diagonal TV, arran dels bons resultats ha obtingut.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Des de la seva estrena a La 1 el 10 de setembre, la resposta de crítica i públic ha estat excel·lent. 'Isabel' és l'espai més vist dels dilluns, amb més de quatre milions d'espectadors i més del 20% de quota de pantalla [a l'Estat], i ha estat guardonada amb el premi Ondas 2012 a la millor sèrie de televisió", recorda TVE.

Per això, s'ha optat per una opció que, fa tot just quatre mesos, semblava descartada al 100%. A l'abril Diagonal ja havia pres la determinació d'oblidar-se de la segona temporada –la sèrie estava prevista inicialment per a tres etapes–, en constatar que TVE no tenia cap pressa a emetre una producció que, segons les promocions emeses per la mateixa cadena, s'hauria d'haver estrenat el 30 de gener. A finals de juliol, i veient que la situació no es desencallava, Diagonal va fer un pas més i va començar a desmuntar els platós d''Isabel', la qual cosa semblava confirmar la seva decisió de cancel·lar definitivament el rodatge.

Però el 10 de setembre la sèrie va veure finalment la llum, i poques setmanes després TVE ja va començar a temptejar la possibilitat de renovar-la, una opció que finalment s'ha fet efectiva. El rodatge començarà, segons el comunicat de TVE, el primer trimestre de l'any que ve.

stats