Televisió
Mèdia 30/09/2012

'Isabel' podria tenir una segona temporada a TVE

L'opció estava descartada i els decorats ja s'estaven desmuntant, però ara la cadena vol repescar-la

Ara
2 min
Michelle Jenner i Rodolfo Sancho interpreten respectivament Isabel la Catòlica i Ferran d'Aragó a la sèrie Isabel, produïda per Diagonal TV, que TVE encara no ha estrenat.

BarcelonaEl rodatge de la segona temporada de la sèrie 'Isabel', que des de la seva estrena a La 1, el 10 de setembre, manté una mitjana de 3,7 milions d'espectadors al conjunt de l'Estat, es troba en fase d'estudi per part de la cadena, segons ha explicat a Efe Jaume Banacolocha, el productor executiu de Diagonal TV, la productora de la sèrie. Banacolocha assegura que Diagonal i TVE tenen "un bon 'feeling'" respecte a la possibilitat que hi hagi una segona temporada, tot i que la decisió final dependrà de si es pot "arribar a un acord sobre el pressupost".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'opció de rodar noves temporades d''Isabel' fa mesos que havia quedat descartada per part de la productora, que ha vist com TVE endarreria vuit mesos el debut de la ficció. La decisió semblava ja irreversible des que, a finals de juliol, Diagonal va començar a desmuntar els decorats, davant la incertesa sobre el futur de la sèrie i la impossibilitat de continuar pagant el lloguer dels platós indefinidament. Ara, però, es torna a obrir la porta a recuperar el projecte inicial d''Isabel', que constava de tres temporades, cadascuna centrada en una etapa diferent de la vida de la reina catòlica.

Segons ha explicat Banacolocha a Efe, una part dels decorats ja s'han destruït, però encara es conserva el 'set' del castell, fet de pedra. Per tant, si finalment TVE dóna el sí a la segona temporada, caldrà tornar a construir aquest 'set' i dissenyar-ne de nous, ja que durant la segona temporada hauria de tenir lloc l'entrada dels reis catòlics a Granada.

'Isabel', que en aquesta primera temporada se centra en la infantesa de la reina Isabel de Castella, fins a arribar al moment de la seva coronació, als 23 anys, està protagonitzada per Michelle Jenner –en el paper central– i Rodolfo Sancho –com a Ferran d'Aragó–. Banacolocha reconeix que "està funcionant molt bé" i assegura que ha rebut trucades per felicitar-lo per "la qualitat de la producció".

stats