Jesús Cintora prepara el seu retorn a Cuatro amb un espai de reportatges

'Cintora, a pie de calle' abordarà temes d'actualitat amb ciutadans i experts

Cuatro prepara 'Cintora, a pie de calle', un programa que suposarà la reaparició al canal de Mediaset de Jesús Cintora, gairebé un any després de la seva polèmica sortida de 'Las mañanas de Cuatro'. L'espai, que encara no té data d'estrena però que ja s'ha començat a rodar, serà un format de reportatges sobre temes d'actualitat en què el presentador donarà la paraula a "ciutadans anònims, periodistes, líders d'opinió, polítics i experts en diverses disciplines", explica Mediaset en una nota.

"Els ciutadans participen, perquè pregunten, els pregunto i es troben amb cares conegudes de la televisió a les quals poden plantejar els seus dubtes o punts de vista, tant a favor com en contra. És interessant la trobada a peu de carrer entre el ciutadà i un polític, un jutge, un economista, un periodista...", explica Cintora sobre el seu nou programa. I afegeix: "M'agrada donar veu tant als experts com a la gent en general, i que se sentin com una part decisiva d'aquest programa a l'hora de buscar explicacions". L'objectiu, diu la cadena, és "buscar explicacions als temes que més preocupen la societat espanyola des de tots els angles possibles".

Els reportatges de 'Cintora, a pie de calle' es rodaran "en grans ciutats, en pobles, universitats, a les portes d'institucions privades i organismes públics", buscant la màxima proximitat al cas que s'estigui tractant, i recollirà les aportacions de les persones que es trobi als llocs que visiti, que se sumaran a les dels experts i testimonis escollits pel programa.