Joan Rusiñol, nou subdirector d'informatius de Catalunya Ràdio

Compartirà la subdirecció amb Natàlia Ramon, coordinadora de Catalunya Informació

Catalunya Ràdio retoca la seva àrea d'informatius, amb el nomenament de Joan Rusiñol com a nou subdirector. Compartirà funcions amb la coordinadora de Catalunya Informació, Natàlia Ramon, i tots dos penjaran orgànicament de Francesc Cano, el director d'informatius.

Nascut a Tona el 1979, Rusiñol ha sigut fins ara cap de la secció de política. Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, va entrar a treballar als serveis informatius de Catalunya Ràdio el 2001 i va ser-ne corresponsal a Madrid del 2006 al 2010. Posteriorment va treballar al diari ARA, com a cap de política i tornant a Madrid per ser delegat a la capital espanyola. Entre el 2016 i 2017 va ser corresponsal de 'La Vanguardia' a Euskadi.

D'altra banda, el consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat el fitxatge – avançat ahir per l'ARA– de Laura Rosel com a copresentadora del 'Catalunya vespre'. El programa passarà a dir-se 'Catalunya nit'. I s'ha fixat la data del 29 d'agost per presentar la nova temporada de l'emissora pública.