'Joc de trons': no hi haurà 'affaire' entre Daenerys i Jon Neu

Emilia Clarke, que interpreta la Mare dels Dragons, ha descartat la possibilitat que els dos personatges tinguin una relació amorosa

L'actriu Emilia Clarke, que interpreta Daenerys Targaryen, ha tirat per terra una de les teories més esteses entre els fans de 'Joc de trons': no hi haurà relació amorosa entre la Mare dels Dragons i Jon Neu, un dels seus competidors pel Tron de Ferro.

En una entrevista a 'Style Magazine', Clarke ha afirmat que el seu personatge "ha deixat de banda la necessitat de tenir un home al costat". "Està tan centrada a liderar i ser reina, a complir el seu destí, que la idea de compartir aquest títol amb algú és una cosa que la faria sentir incòmoda", ha assegurat.

En els últims mesos els seguidors de la sèrie han especulat amb la possibilitat que, en la seva lluita pel domini del Set Regnes, Jon Neu i Daenerys Targaryen s'aliessin i que acabessin sent parella. Fins i tot l'escriptora Margaret Atwood, autora de la novel·la 'The handmaid's tale' i fan de la sèrie, s'ha apuntat a la teoria i ha assegurat en una entrevista amb 'Indiewire' que s'enfadaria bastant si la Mare dels Dragons no es casés amb Jon Neu, personatge interpretat per Kit Harington.

La setena temporada de 'Joc de trons' s'estrenarà el 17 de juliol i es podrà veure tant a Movistar+ com a HBO.