Publicitat
Publicitat

Josep Capella, nou corresponsal de la CCMA a París

El periodista substituirà Joan Carles Peris que, a partir de setembre, serà el nou cap de la secció d'Internacional de la redacció d'informatius de TV3

La CCMA ha anunciat avui que Josep Capella serà el nou corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París en substitució de Joan Carles Peris, que cobria la informació francesa des de març del 2014 i que, a partir de setembre, serà el nou cap de la secció d'Internacional de la redacció d'informatius de TV3. Capella començarà la seva etapa a París a la tardor. 

Josep Capella, que ha sigut designat després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l'empresa que havien optat al lloc, era des del 2014 delegat de la CCMA a Madrid

El periodista va formar part de l'equip fundacional de Catalunya Ràdio, l'any 1983, i va ser cap d'Informatius de l'emissora del 1987 al 1991. Ha desenvolupat bona part de la carrera professional a Madrid, on va ser delegat de Catalunya Ràdio en dues etapes, del 1985 al 1987 i del 1995 al 1998, moment en què va passar a ser delegat de TV3.

Capella, que ha dedicat gran part de la seva trajectòria a la informació política, ha sigut reconegut amb el premi Cronista Parlamentari de l'Any (2014) que atorga l'Associació de Periodistes Parlamentaris, i amb el Guardó 1924 dels premis Ràdio Associació (2015).

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT