El ‘Late motiv’ d’Andreu Buenafuente arribarà a Movistar+ l’11 de gener

Andreu Buenafuente aterrarà a #0, el nou canal de Movistar+, l’11 de gener. L’humorista, que ha fitxat per tres temporades amb Movistar+, estrenarà a les onze de la nit el programa Late motiv, un espai que repassarà l’actualitat amb un to sarcàstic, crític i atrevit. Produït per El Terrat, el programa serà un one man show, és a dir, comptarà amb Buenafuente com a únic presentador.

L’espai inclourà els característics monòlegs de l’humorista i la participació d’un equip de col·laboradors, entre els quals hi haurà Berto Romero i David Broncano. De moment, la cadena no ha volgut revelar la resta de noms. A més, el programa es completarà amb actuacions musicals en directe. Late motiv pretén recuperar l’essència del gènere, que triomfa als Estats Units, i tindrà el repte d’atraure els espectadors més noctàmbuls a través de l’humor i la diversió. En un principi, el programa s’emetrà de dilluns a dijous i serà un dels espais que estrenarà el nou canal de Movistar+.

Andreu Buenafuente va marxar d’Atresmedia el setembre passat, després de culminar la segona temporada d’ En el aire. El late night, que ocupava la graella de La Sexta, va aconseguir audiències discretes. En aquesta segona entrega, el programa va obtenir de mitjana 506.000 espectadors i un 7% de quota de pantalla. Es tracta d’unes xifres lleugerament anterior a les de la primera temporada, que havia arribat als 583.000 seguidors i al 7,9% de share.