El Sueño de Morfeo, a Eurovisió

El trio liderat per l'exdona de Fernando Alonso representarà Espanya al festival musical, que se celebrarà el 2013 a Suècia

El grup pop-rock El Sueño de Morfeo, liderat per Raquel del Rosario –exdona de Fernando Alonso–, representarà Espanya al festival d'Eurovisió 2013, que se celebrarà a la ciutat sueca de Malmö. L'elecció de la banda, fruit de la selecció interna que ha efectuat TVE entre "artistes consagrats", arriba després dels bons resultats que va proporcionar aquest sistema l'any passat, quan Pastora Soler va participar en la gran final de Bakú (Azerbaidjan). Tot i això, és un sistema que també va portar l'Estat a fracassar estrepitosament el 2006, quan hi va enviar Las Ketchup amb el senzill 'Un Bloody Mary'.

Juan Luis Suárez i David Feito completen amb Raquel del Rosario la banda El Sueño de Morfeo, que es va fer famosa per barrejar pop fresc i una instrumentació d'arrel celta amb temes com 'Nunca volverá'. Igartiburu també ha afegit que després de l'elecció del grup, les cançons candidates a representar Espanya es donaran a conèixer primer a través del web oficial d'Eurovisió de RTVE.es.


Més continguts de