Publicitat
Publicitat

La Lliga deixarà entrar les ràdios als estadis de forma provisional

A canvi, els operadors hauran d'abonar a la Lliga quantitats "merament simbòliques" fins que no es fixi la compensació definitiva

Les ràdios podran entrar als estadis aquesta mateixa setmana, a l'espera que assoleixin un “acord” amb la Lliga Professional de Futbol (LFP) o hagi resolt el conflicte “l'autoritat administrativa o judicial competent”. A canvi, hauran d'abonar quantitats “merament simbòliques”, mentre es fixa “la quantitat definitiva”. Així ho ha anunciat la LFP aquest dimarts, que ha publicat les bases del “sistema provisional” d'acreditació. Amb ell, pretén complir el decret aprovat divendres passat pel consell de ministres, que obliga la Lliga a permetre l'accés dels periodistes de ràdio per informar dels partits sempre que els operadors assumeixin les despeses de determinats serveis, com ara l'ús de les cabines o les línies microfòniques.

La Lliga vol que les ràdios interessades a cobrir els partits es posin en contacte amb ella “al més aviat possible possible” per tal d'organitzar “les oportunes respectives reunions per intentar fixar de mutu acord la compensació econòmica” del decret. Des del principi d'aquesta temporada la Lliga ha mantingut les emissores fora dels estadis per negar-se a pagar un cànon per accedir-hi.

La sol·licitud per acreditar-se ha de formular-se abans de les 14:00 hores del dijous anterior a la celebració de la jornada a la qual es vulgui assistir. El pagament que hauran de realitzar per fer-ho “s'entén sense perjudici de l'oportuna liquidació que es produirà tan aviat com resulti fixada la quantitat de la compensació econòmica definitiva”.


Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT