Llucià Ferrer presentarà un nou concurs de cap de setmana a TV3

La cadena estrenarà al novembre el nou format, un programa de preguntes i respostes

Després de 'Rols de parella', Llucià Ferrer té nou projecte a TV3. Es tracta d''Atrapa'm si pots', un concurs de preguntes i respostes que es podrà veure els caps de setmana a partir del novembre. En el programa, que s'emetrà abans del 'Telenotícies vespre', hi participaran sis concursants que competeixen per arribar a la fase final i endur-se el pot. 

Segons ha explicat TV3, el concurs tindrà cinc fases diferents, en les quals es van eliminant concursants. En l'última només quedaran dos participants que, per guanyar el premi, hauran de respondre a totes les preguntes sense cometre cap error. Les preguntes del programa abasten un ventall de coneixements ampli: se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles. A més, en cada programa hi haurà una ronda de preguntes musicals, en la qual els concursants hauran de  taral·lejar o ballar les cançons que sonin.

Llucià Ferrer ha estat al capdavant de diversos programes a TV3. Va debutar amb 'Virus' i després va dirigir i presentar 'Quin país!', 'L'aprenent' i 'Menú degustació'. També ha sigut el conductor d' 'Estranyes parelles', programa que barrejava gastronomia i converses entre dues persones populars que no es coneixien entre elles.