Mercedes Milá deixa 'Gran Hermano', que quedarà en mans de Jorge Javier Vázquez

La presentadora i la productora no han pogut arribar a un acord de renovació per motius econòmics

Mercedes Milá deixa de presentar 'Gran Hermano'. La periodista catalana, que s'ha fet càrrec de 15 de les 16 edicions que acumula fins ara el 'reality' de Telecinco, no continuarà al capdavant del programa la pròxima temporada i serà substituïda per un dels valors més segurs de la cadena: el conductor de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez.

Segons informa el grup Mediaset en un comunicat, "la negativa de la cadena i la productora [Zeppelin] a augmentar els costos de l'exitós programa han suposat la impossibilitat de signar un nou contracte amb Mercedes Milá". Mediaset recorda, però, que la presentadora "ja havia expressat en anteriors ocasions el seu desig de tancar una etapa professional" per "involucrar-se en nous projectes". De fet, fa tres setmanes el grup va anunciar que Milá  es faria càrrec d'un programa de llibres al nou canal Be Mad.

Mercedes Milá ha estat al capdavant de 'Gran Hermano' des que es va estrenar, el dia de Sant Jordi de l'any 2000, amb l'única excepció de la tercera edició, emesa l'any 2002, que va ser conduïda per Pepe Navarro. El 'reality' prepara ja la seva 17a entrega, que es posarà en marxa a la tardor.

Tot i que el nom de Jorge Javier Vázquez es relaciona principalment amb 'Sálvame', el presentador català també té experiència en l'àmbit dels 'realities': actualment presenta 'Supervivientes' –de fet, ho fa des del 2011–, i també es va fer càrrec d''Acorralados'.