Publicitat
Publicitat

ARA

Més cues que coca i petards, portada de l'ARA

La UE colla Grècia una mica més en la cimera del caps d'estat i de govern de Brussel·les. Aquest és el tema que obre la portada d'aquest divendres. L'altre gran tema és la revetlla de Sant Joan, amb la seva imatge més simbòlica: una foguera

La posició de la Unió Europea amb Grècia obre la portada de l'ARA d'aquest divendres. Els caps d'estat i de govern reunits a Brussel·les aturen els ajuts fins que s'aprovi el pla d'austeritat.

La imatge que presideix la primera plana, però, és per a la revetlla de Sant Joan. S'hi veu una gran foguera fotografiada a Barcelona per Pere Tordera. Aquest any s'han reduït les vendes de coques i de petards, però no han disminuït les cues de l'operació sortida. Aquest Sant Joan, l'operació ha estat especialment complicada perquè la revetlla era el principi d'un cap de setmana llarg.

Altres temes de portada són els nous estudis que asseguren que la qualitat del semen no baixa, l'aprovació del parc eòlic d'Ascó amb tres anys de retard i la decisió dels països europeus d'accelerar també, com els EUA, la seva sortida de l'Afganistan.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT