Millán Salcedo (Martes y Trece), ingressat per un atac d'epilèpsia

L'humorista i actor és a l'hospital des de dilluns, però la informació s'ha fet pública avui

L'humorista i actor Millán Salcedo, que es va fer popular per ser un dels membres de la parella còmica Martes y Trece, està ingressat en un hospital de Sevilla arran d'un atac d'epilèpsia, segons ha confirmat a Efe la seva agència de representació, EGV. Salcedo, de 64 anys, porta ingressat a l'Hospital Sagrado Corazón de Sevilla des del dilluns, tal com ha informat el grup Quirón, al qual pertany el centre sanitari. 

Millán Salcedo es va convertir en un dels còmics més populars d'Espanya gràcies als gags de Martes y Trece, duet còmic que integrava junt amb Josema Yuste. Nascut a Brazatortas (Ciudad Real) l'any 1955, va passar part de la seva infància i adolescència en un internat després de la mort del seu pare. Quan va sortir del centre, amb 17 anys, es va proposar dedicar-se al món de l'espectacle, motiu pel qual es va traslladar a Madrid i es va matricular a l'Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid, on va conèixer Yuste.

Martes y Trece es va fundar l'any 1978 com un trio del qual també formava part Fernando Conde, que va deixar el grup el 1985. Els còmics van viure els seus millors anys des de mitjans de la dècada dels vuitanta i principis dels noranta. L'any 1997 Salcedo i Yuste van decidir emprendre camins separats. 

L'última aparició televisiva de Salcedo va ser el 16 de juny passat al programa 'Liarla Pardo' de La Sexta.