Movistar+ produirà 14 sèries pròpies els pròxims dos anys

Ja ha començat a rodar 'La peste', que s'estrenarà al desembre

La plataforma de pagament Movistar+ va presentar ahir el seu pla estratègic per plantar cara a competidors com la  HBO i Netflix. Amb l’objectiu de convertir-se en un espai de creació de continguts, la plataforma prepara 14 sèries pròpies que s’estrenaran els pròxims dos anys. En total, la plataforma de pagament destinarà més de 100 milions d’euros anuals a la inversió en producció pròpia.

La presentació d’aquesta estratègia va coincidir amb l’inici del rodatge de La peste, una sèrie de Movistar+ que s’estrenarà al desembre. Dirigida per Alberto Rodríguez, la ficció s’ambientarà a Sevilla al segle XVI i explicarà al llarg de sis episodis les misterioses morts d’alts càrrecs de la societat. El repartiment de la producció està encapçalat per Pablo Molinero i també comptarà amb Paco León, Manolo Solo, Sergio Castellanos i Patricia López Arnáiz.

Abans de l’estrena de La peste, Movistar+ té prevista l’arribada de tres projectes més: La zona,   Vergüenza i una tercera sèrie que encara no té títol. El compromís de la plataforma de pagament és emetre una ficció cada mes exceptuant els dos mesos d’estiu. Així mateix, Movistar+ seguirà apostant per comprar sèries internacionals.