Mèdia 19/08/2012

Neox es crea els seus propis premis

Als 'Neox Fan Awards', el canal del grup d'Antena 3 només permet votar opcions que apareixen a la seva pantalla

Ara
1 min
Neox

BarcelonaEl canal juvenil del grup Antena 3, Neox, ha creat els premis 'Neox Fan Awards', en què es busquen els personatges més mediàtics de la televisió, el cinema, la música i l'esport. Segons explica 'FórmulaTV', al costat d'una coneguda marca de refrescos, Neox ha creat la primera edició d'aquests guardons, amb categories com a millor programa de televisió, millor presentador/a, millor sèrie, millor actor de sèrie o millor actriu de sèrie, en l'àmbit de la petita pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cal destacar que no es tracta d'unes candidatures obertes. Com que és un certamen creat per aquest grup, només hi ha opcions d'Antena 3, els seus canals TDT i La Sexta. Després de pocs dies de votació, els programes que destaquen com a millor programa de televisió són 'El hormiguero', 'tu cara me suena' i 'El número uno', en la categoria de millor presentador o presentadora, els més votats són Pablo Motos, Arturo Valls i Flo.

'El hormiguero', 'El barco' o Irene Montalà entre els candidats

Entre les deu opcions a millor sèrie, el pòdium se l'emporten fins ara 'El barco', 'Los protegidos' i 'Pulseras rojas', i com a actors i actrius, els intèrprets més votats són Mario Casas, Luis Fernández i Maxi Iglesias en el bàndol masculí, i Irene Montalà, Blanca Suárez i Marta Torné en el femení.

stats