Publicitat
Publicitat

ARA

El sí de Pujol, a la portada de l'ARA

El pas del president, que dóna impuls al 10-A, obre la primera plana de l'edició d'aquest divendres. Les queixes del conseller de Salut, que es mostra "dolgut" per les crítiques que rep, és l'altre tema destacat

L'anunci de Jordi Pujol, que aquest dijous ha confessat que ja ha votat en la consulta de Barcelona Decideix i que ha votat que sí, obre la portada d'aquest divendres. L'altre tema destacat són les declaracions de Boi Ruiz. El conseller de Salut ha esclatat contra les crítiques que el persegueixen. "Estic dolgut. Em fa angúnia sentir certes coses. Demano responsabilitat a tothom", és una de les frases del conseller que es destaquen a la primera plana.

El reconeixement del ministre de Finances de Portugal, que ha admès que va maquillar les xifres per dissimular el dèficit de 2009 i 2010, és el tercer tema de portada. També s'hi recull la situació a Líbia, on Gaddafi està cada dia més aïllat però encara resisteix, i la radiació de Fukushima, que ja ha arribat a Catalunya, tot i que en quantitats molt petites.

Dels articles d'opinió que publiquem avui, a la portada en destaquem tres: el de Xavier Roig, el de Jeffrey Sachs –director de l'Earth Institute– i el d'Ernest Folch.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT