Publicitat
Publicitat

Rajoy es compromet a fer complir les comunitats, titula 'El Mundo'

Els canvis en l'objectiu de de dèficit a Espanya anunciats per Rajoy a Brussel·les i les males perspectives de creixement i atur són els titulars més destacats als diaris

La revisió dels objectius del dèficit a Espanya anunciada per Mariano Rajoy és portada a la majoria de diaris. L'enfoc que en fa El Mundo, carrega contra les autonomies i titula que Rajoy es compromet amb Brussel·les a fer complir a les comunitats els objectius.

El diari també destaca en portada que "La Fiscalia investigarà si es van amagar proves de l'11-M".

El Periódico titula "La fórmula de Rajoy" i La Vanguardia destaca en portada que "Rajoy es planta" i El País assegura "Rajoy planta cara a Brussel·les". El PuntAvui posa en una llista totes les perspectives econòmiques i titula "L'aigua que baixa". L 'ARA diu a primera plana que "Rajoy desobeeix Europa".

Pel que fa als diaris esportius, Mundo Deportivo titula "Sense Messi, la CIA al rescat". L' Sport centra la portada en la renovació de Guardiola i recull les paraules de l'entrenador assegurant que "No hi ha data límit". El 9Esportiu llança un missatge al Barça i demana "No afluixeu".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT