Televisió

'La Riera' té "tots els números" per renovar, però TV3 encara no ha pres la decisió definitiva

El director de la sèrie confirma a l'ARA que "hi ha ganes de tirar endavant", però que aquesta opció no es concretarà fins al gener

'La Riera' podria continuar una temporada més, però la decisió definitiva sobre la renovació no es prendrà fins a mitjans de gener. Ho ha explicat a l'ARA el director de la sèrie, Esteve Rovira, que confia que TV3 doni el vistiplau a la nova etapa de la producció: "Té tots els números per continuar", assegura, però afegeix que, de moment, "no està gens confirmat". "S'està plantejant a alguns actors i als guionistes. Hi ha ganes de tirar endavant, però la cadena no ho ha confirmat", detalla. 

Per prudència, Rovira no vol donar per feta la continuïtat de la sèrie "fins que la direcció de la cadena no digui que sí", fet que s'hauria de produir aproximadament d'aquí a un mes per donar temps a l'equip de plantejar el final d'aquesta temporada i les trames principals de la propera. En qualsevol cas, segons el director, si 'La Riera' torna al setembre seria per una temporada sencera que s'allargaria fins a l'estiu del 2015. L'opció de renovar per tres mesos i acabar-la pel Nadal del 2014 no es contempla. 

Al juliol, quan es va tancar la quarta temporada, els responsables de la sèrie afirmaven que l'actual seria l'última, però aquest dijous al matí 'El món a RAC1' ha assegurat que finalment havien decidit donar-hi continuïtat. Tot i que aquesta possibilitat és sobre la taula i té moltes opcions de tirar endavant, de moment no és una decisió definitiva. Precisament aquest dimecres l'actriu Montserrat Carulla confirmava també al programa que presenta Jordi Basté que tornarà a aparèixer a la sèrie interpretant el personatge de la tieta Consol.

Dimecres de la setmana passada, 'La Riera', estrenada el gener del 2010, va emetre el capítol número 800. La ficció és líder indiscutible de la seva franja, i aquesta temporada acumula una mitjana de 459.000 espectadors i un 24,3% de quota de pantalla.