Mèdia 06/08/2012

Ron Howard vol conquerir els EUA amb Hernán Cortés

J.c.
1 min
Howard va guanyar un Oscar com a millor director per la pel·lícula Una mente maravillosa.

BARCELONAEl productor Ron Howard prepara amb la seva antiga empresa, Imagine TV, la ficció històrica Conquest. La sèrie estarà basada en la història del conqueridor espanyol Hernán Cortés, el guerrer que va portar l'emperador asteca Moctezuma II a la mort.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al segle XVI, després del descobriment d'Amèrica de Cristòfor Colom, molts exploradors van creuar l'Atlàntic a la recerca del nou món. Un d'aquests exploradors va ser Cortés, que va acabar amb els indígenes que vivien al territori on ara hi ha Mèxic i es va enfrontar a Moctezuma, l'últim líder dels asteques.

Aquest relat parla sobre la rivalitat entre dos homes poderosos i els seus pobles. La història no passa per alt com es va acabar destruint la cultura asteca durant la irrupció espanyola.

Howard, guanyador d'un Oscar per Una ment meravellosa , serà el director de Conquest . A més, comptarà amb José Rivera com a guionista, també nominat a un Oscar per Diaris de motocicleta . A banda d'Imagine TV, també participarà en la producció Fox 21, la part de la 20th Century Fox centrada en produccions per a la distribució de ficció per cable.

Howard suma amb la sèrie un nou projecte als que ja ha fet per a la tele. Un dels últims és la nova temporada d' Arrested developement . També ha participat a Parenthood i a Felicity .

stats