Ryan Murphy prepara una bateria de nous projectes per a Netflix

El 'showrunner' adaptarà el musical 'A chorus line' en una minisèrie de deu episodis i crearà diversos projectes basats en icones com Andy Warhol i el dissenyador Halston

Ryan Murphy, creador de la sèrie musical 'Glee' i que és un dels grans noms en la indústria audiovisual nord-americana, ha revelat a la revista 'Time' que prepara diversos projectes per a Netflix, a banda dels que ja es van anunciar quan va fitxar per a la plataforma. 

Murphy ha avançat que adaptarà el clàssic musical 'A chorus line' en una minisèrie de deu episodis i que prepara dues produccions basades en dos personatges mítics del món de la moda i el cinema. D'una banda, una minisèrie sobre el dissenyador nord-americà Halston, un dels grans referents de la moda femenina i responsable de vestir personalitats com Jackie Kennedy, entre d'altres, que encarnarà l'actor Ewan Mcgregor. I, de l'altra, una sèrie documental de deu capítols que seguirà l'artista pop Andy Warhol i la vida darrere la fama amb la pregunta final de "Qui era aquella persona real que va fer totes aquelles coses que van canviar les nostres vides?", comenta Murphy a 'Time'. 

El productor també ha comentat que està treballant amb Jessica Lange per preparar un projecte sobre l'actriu i cantant alemanya Marlene Dietrich, però que els espectadors hauran d'esperar fins al 2020 per a l'estrena. 

Murphy va fitxar per Netflix el febrer del 2018 per 300 milions de dòlars per produir contingut en exclusivitat per a la plataforma. Des de llavors, el productor ha anat avançat alguns dels projectes que tenia entre mans i el primer que s'estrenarà serà 'The politician', que arribarà el 27 de setembre al servei de vídeos en 'streaming'. Paral·lelament, Murphy està postproduint 'Ratched', en què Sarah Paulson interpreta una versió més jove de la metge d''Algú va volar sobre el niu del cucut', i prepara la sèrie 'Hollywood', que posarà el focus sobre  la ciutat californiana i la indústria del sexe, i que comptarà amb l'actuació de Patti LuPone.