Samantha Vall presentarà 'El got d'aigua', un concurs de joves oradors a TV3

El programa busca persones que vulguin assistir-hi de públic i valorar els concursants

TV3 estrenarà a la tardor 'El got d’aigua', un concurs d’oratòria que enfrontarà vint joves d’entre 15 i 22 anys que han estat seleccionats entre centenars d’estudiants d’instituts i universitats catalanes. Segons ha pogut saber l’ARA, el nou format, de producció pròpia, serà presentat per Samantha Vall, que anteriorment ha treballat com a reportera en programes com 'Quèquicom' i 'Lletra petita'.

Els participants, diu la cadena, són “curiosos, empàtics, vitals i, sobretot, desborden passió per transmetre les seves idees”. Al programa, però, només disposaran d’un minut i mig per “emocionar i seduir” tant un jurat d’experts com el públic present al plató. Els uns i els altres valoraran el contingut del discurs i la posada en escena de cada aspirant, i els que obtinguin més bona nota podran continuar en el concurs. “Els millors arribaran a la final i viuran una experiència única”, promet TV3.

'El got d’aigua' es començarà a rodar aquest mateix mes, i per aquest motiu la televisió pública ha iniciat una crida per buscar persones que vulguin assistir-hi de públic. L’únic requisit és tenir més de 16 anys.